Geschiedenis

Verhoeven Wijnexpediteurs heeft zijn sporen in het wijntransport al ruim verdiend. Na de oprichting in 1924 heeft het transportbedrijf zich voortdurend ontwikkeld, uiteraard aanvankelijk moeizaam en afhankelijk van de omstandigheden.

divider

Na 1945 hebben we ons ontwikkeld als Frankrijk specialist. De export werd gevoed door de textiel industrie in Tilburg en op de terugweg werd wijn mee naar Nederland gebracht. Zo ontwikkelde Tilburg zich tot `wijnstad` van Nederland.
geschiedenis

Naast Franse wijn werd ook in toenemende mate wijn vanuit Spanje en Italië geïmporteerd. Hierin ligt de basis van het wijnexpeditiebedrijf. Alles zelf rijden ging niet en dus maakten we gebruik van collega vervoerders, die voor ons de wijn vanuit de andere wijnlanden ophaalden. Wat we zelf bleven behouden was de “wijn kennis”. Dat is gelukkig nog steeds zo. Alles in 1 hand, vakkundig geregeld.

Naast de bekende wijnlanden Frankrijk, Spanje , Italië en Duitsland, verzorgen we ook wijntransporten vanuit onder meer Oostenrijk, Hongarije en Tsjechië naar de Benelux en Duitsland.

Wijn vanuit de “Nieuwe wereld” wordt door ons “zusje” Verhoeven Wine Shipping, opgehaald in de Overzeese laden en bij U thuis afgeleverd.

Na bijna 100 jaar is Verhoeven Wijnexpediteurs nog steeds “jong”, springlevend en zeer bereid om Uw opdrachten met veel plezier en deskundigheid uit te voeren.